"A zöldségkonzervek készítése művészet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legtöbbet hozzuk ki a zöldségeinkből, hogy gondoskodjunk arról, hogy ízletesek, miközben hosszú ideig eltarthatóak maradnak."
A Giardiniera di Verdure a családi vállalkozás egyik olyan terméke, amire kétségkívül a legbüszkébbek: minden bele kerülő zöldséget kézzel szelektálnak, szigorúan friss alapanyagokból. Az alapot adó zöldségeket (sárgarépa, cukkini, paprika, zeller, hagyma, karfiol, édeskömény, póréhagyma) enyhén blansírozzák, hogy roppanósak maradjanak, majd egy 14 titkos összetevőt tartalmazó édes-savanyú marináddalkal pácolják őket, mielőtt üvegekbe zárva a világ legkülönbözőbb pontjain kerülnének a polcokra - köztük Encsen is.
"Preserving vegetables is an art that allows us to get the most out of our vegetables, to make sure they are tasty while ensuring they have a long shelf life."
Giardiniera di Verdure is one of the family business's products that they are undoubtedly most proud of: all the vegetables that go into it are hand-picked, using strictly the freshest ingredients. The base vegetables (carrots, courgettes, peppers, celery, onions, cauliflower, fennel, leeks) are lightly blanched to keep them crunchy, then marinated in a sweet and sour marinade containing 14 secret ingredients before being bottled and shipped to shelves around the world, including Encs.